Sabia smijt met geld

Sabia Engizek heeft een gat in haar hand. Dat stellen althans Duitse media woensdag, die claimen dat zodra de vriendin van voetballer Rafael van der Vaart van huis is, zij al zijn geld over de balk gooit.

De 36-jarige Sabia wordt vrijwel dagelijks druk shoppend in de duurste winkel van Hamburg gespot. Zij besteedt de centen van Rafael onder meer aan dure schoenen, handtassen en make-up. "Haar gedrag loopt de spuigaten uit", vertellen insiders. "Er gaat geen dag voorbij of ze trekt eropuit met zijn creditcards" zeggen zij in het Duitse blad Bunte.

De ex van Khalid Boulahrouz heeft een moeilijke periode achter de rug. In 2008 overleed haar drie maanden te vroeg geboren dochtertje, dat ze met Boulahrouz had. In december kreeg ze een miskraam, toen ze 19 weken zwanger was van Rafael van der Vaart. Sabia heeft wel een oudere dochter uit een relatie met een Duitse clubeigenaar. Ook kreeg ze twee kinderen met Boulahrouz.

Het tweetal zou eerder deze maand gespot zijn op de afdeling gynaecologie van een ziekenhuis. Zij hebben allebei nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze samen graag nog een kleine spruit ter wereld willen brengen.