Sabia mist Rafael nog steeds

Sabia Boulahrouz-Engizek vindt het nog steeds moeilijk dat haar relatie met Rafael van de Vaart is gestrand. Ze mist de voetballer en zijn zoon Damián enorm.

Sabia en Rafael gingen in augustus van vorig jaar uit elkaar. Dat had zij graag anders gezien. "Soms vraagt mijn zoontje Daamin: 'Kun je Raf niet bellen en sorry zeggen, zodat jullie weer vrienden zijn?'", zegt Sabia in de nieuwe LINDA. "Zo werkt het bij hem op school: als je sorry zegt, is het weer goed. Op zulke momenten moet ik me inhouden om niet te gaan huilen. Ik mis Raf en Damián ook heel erg."

In het interview vertelt de 37-jarige socialite verder dat ze absoluut geen kinderen meer wil. Het is niet al te lang geleden dat Sabia en Rafael samen probeerden een kind te krijgen. "Maar nu ben ik er helemaal klaar mee. Ik heb drie gezonde kinderen, voor mij geen kinderen meer. Echt niet. Maar Raf wilde zo graag nog een tweede. Hij is een geweldige vader, en zo goed met kinderen. Ik gunde hem dat."

Ook haar verziekte vriendschap met Sylvie Meis, een andere ex van Van der Vaart, komt aan bod. "Ik houd me al heel lang niet meer met haar bezig. Kort nadat ik mijn kindje had verloren, postte zij een foto op Instagram waarop ze de foto van haar, mij en Raf nadeed met nieuwe vrienden." Volgens Sabia liet Sylvie toen voor het eerst haar 'ware karakter' zien aan een groot publiek.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen