Placeholder

Sabia kan weer lachen

Na een moeilijke tijd kunnen Rafael van der Vaart en zijn Sabia eindelijk eens genieten van een welverdiende vakantie. De twee lijken door alle tegenslagen die ze samen in korte tijd hebben meegemaakt alleen maar nog verliefder op elkaar te zijn geworden. En daar maakten ze op volle zee geen geheim van…

Wie deze foto’s bekijkt, hoeft zich niet af te vragen waarom Rafael nu zo gek is op Sabia. De beeldschone Turkse lijkt hem elke dag opnieuw te verleiden met haar stralende lach én haar wulpse figuur. Rafael lijkt dan ook geen genoeg te kunnen krijgen van de mooie Sabia. De twee waren er tijdens hun vakantie in Saint Tropez met het jacht Bluebird op uitgetrokken om een dagje op zee door te brengen. In de verkoelende zeewind en het frisse zeewater is het natuurlijk prima uit te houden in de brandende Zuid-Franse zon. 

   

 

 

 

 

 

Rafael en Sabia hebben moeilijke tijden achter de rug. Ze waren intens verdrietig toen Sabia eind vorig jaar een miskraam kreeg. Ze hadden zich enorm verheugd op de komst van een eerste kindje van hen samen en de klap was dan ook erg groot toen de zwangerschap in een drama eindigde. Voor Sabia kwam echter nog meer rampspoed toen ze kort daarop te horen kreeg dat haar oudste zus Zahide bij een auto-ongeluk in Turkije om het leven was gekomen. Sabia liet weten intens verdrietig te zijn en vroeg wat tijd om te kunnen rouwen. Hoewel de wond van het overlijden nog vers is, besloten zij en Rafael hun geplande vakantie in Zuid-Frankrijk door te zetten. En dat deed wonderen.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.