Saar Koningsberger vertelt over heftige bevalling

Saar Koningsberger vertelt in een video op haar YouTube-kanaal over de bevalling van dochtertje Scottie Jones. Want die bevalling was behoorlijk heftig.

De bevalling ging totaal niet zoals de presentatrice zich dat voorgesteld had. Saar heeft tijdens haar zwangerschap zich verdiept in alles wat met een kindje krijgen te maken heeft en heeft daar verschillende video's van gemaakt. Maar tijdens de geboorte van Scottie liep al dat voorwerk toch mis.

Zo ging het persen niet vanzelf: 'Dat persen dat duurde wel eventjes. En op gegeven moment duurde dat echt lang. Verschillende houdingen aangenomen en ik ben nog even op een zogeheten baarkruk gaan zitten omdat we hoopten dat dat zou helpen', zo vertelt ze in de video.

Maar dan gaat het mis: 'We merkten dat haar hartslagje niet helemaal lekker ging. Dus de medische verloskundige liep de kamer uit en begon te bellen met de kinderarts. Het kindje moest er toen uit. De laatste vier weeën kwam er ook echt paniek in de tent maar ik werd vervolgens ingeknipt en toen kwam ze er aan', besluit Saar.