×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Saar Koningsberger gebruikt buik als multitool

13.02.2018 -

Een zwangere buik kan gigantisch in de weg zitten maar kan soms ook heel handig zijn. Saar kwam erachter dat je zo'n bol oppervlak goed kan gebruiken als tafel. Goed bedacht, vinden wij.


'Dit dilemma… Serieus tien minuten twijfelen over welke je als eerste in je mond stopt. Uiteindelijk maakt het weinig uit want dat hele doosje gaat er achter elkaar in… En ja, ik gebruik mijn buik nu als tafel! Superhandig!', schrijft Saar grappend bij de foto.

Saar maakte in september bekend in verwachting te zijn van een meisje. Het is het eerste kindje voor de presentatrice en haar vriend. Het traject om zwanger te worden was 2,5 jaar lang vol met hormoontherapie en verschillende behandelingen.