×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Saar Koningsberger bevallen van dochter

6.03.2018 -

Saar Koningsberger is bevallen van een dochter! Moeder en dochter moeten nog wel even in het ziekenhuis blijven, maar zoals het er naar uitziet gaat alles goed komen.


'Het was een heel avontuur om op de wereld te komen maar daar is ze dan eindelijk. Op 5 maart is onze prachtige dochter Scottie Jones geboren. Voorlopig moeten we nog wel even in het ziekenhuis blijven, maar het lijkt erop alsof het allemaal goed gaat komen! Wat ben ik ongelofelijk verliefd en wat is dit onbeschrijfelijk…', schrijft een dolgelukkige Saar bij de foto.

Het was een moeilijk traject voor de presentatrice om zwanger te worden. Ze deed er maar liefst 2.5 jaar over. Dat maakte de zwangerschap extra speciaal voor haar.