×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ryan Reynolds kapot van dood stuntvrouw

15.08.2017 -

Ryan Reynolds heeft maandag gereageerd op het ongeluk op de set van zijn film Deadpool, waarbij een stuntvrouw om het leven kwam.


"Vandaag hebben we op tragische wijze een crewlid verloren", schrijft Ryan in een bericht op Twitter. "Onze harten zijn gebroken, we zijn in shock en er kapot van. Maar we weten dat dat niet in de buurt komt van het verdriet en de pijn die haar familie en geliefden op dit moment moeten voelen. Mijn gedachten zijn bij hen, en bij alle mensen die ze in deze wereld heeft geraakt."

Volgens Deadline is het slachtoffer Joi 'SJ' Harris, die voor het eerst als stuntvrouw werkte. Op haar website noemt de vrouw zichzelf de eerste Afro-Amerikaanse in het Amerikaanse motorracen.