Ruud de Wild

Ruud de Wild vormt nieuw radioteam met Evi Hanssen en Vivienne van den Assem

Ruud de Wild keert terug op de radio met twee nieuwe mensen in zijn team. Vanaf 4 oktober komen Vivienne van den Assem, bekend van RTL Boulevard en presentatrice Evi Hanssen, bekend van het reisprogramma 3 op Reis, bij het radioprogramma De Wild In De Middag.

Presentator Gijs Hakkert, die ook al eerdere seizoenen meedeed aan het radioprogramma van Ruud de Wild, doet ook weer mee. Hanssen en Van den Assem wisselen elkaar af. Ruud, die vanwege darmkanker in maart tijdelijk was gestopt met zijn programma, presenteert zijn eerste aflevering sinds maart vanuit het VUmc in Amsterdam samen met Hakkert en Hanssen.

Kankervrij

Ruud is inmiddels weer helemaal kankervrij en heeft zin om weer aan het werk te gaan. ‘Ik voel me beter dan ooit. Maandag 4 oktober ben ik weer te horen en alleen al van dit vooruitzicht krijg ik heel veel energie. Het is tijd om weer mooie dingen te maken’, zo liet hij eerder al weten. Zijn radioprogramma De Wild in de Middag is wekelijks van maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 2.