×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruud de Wild bevestigt dat hij met Olcay Gulsen aan het daten is

Ruud de Wild bevestigt dat hij met Olcay Gulsen aan het daten is
27.03.2019 -

Ruud de Wild bevestigt dat hij met Olcay Gulsen aan het daten is. Aan Albert Verlinde van 6 Inside liet Ruud woensdag weten: 'We zijn bezig elkaar nog beter te leren kennen.' Albert Verlinde had de radio-dj al eens eerder geconfronteerd met geruchten over een opbloeiende liefde met Olcay, maar destijds omschreef Ruud hun relatie als een vriendschap.


Olcay reageerde kort na de onthulling in RTL Boulevard op de relatiestatus. Ze zegt dat ze Ruud hartstikke leuk vindt en dat ze het gewoon heel leuk samen hebben. ‘Ik heb nou niet echt de behoefte om dat nu om te dopen tot een relatie’, zei Olcay om vervolgens meteen te horen te krijgen dat Ruud het nieuws in 6 Inside had bevestigd. ‘Oh, ik hoop dat hij me dan vanavond belt en me netjes om verkering vraagt’, zei Olcay.

De twee zouden al enige tijd een setje zijn. Dat zeggen ingewijden woensdag in een ochtendkrant. Volgens de bronnen werden de twee onlangs samen hand in hand gespot in een winkelcentrum in Amsterdam. Ook zou Olcay eerder dit jaar haar relatie met zakenman Frans Ghazi hebben beƫindigd vanwege haar gevoelens voor Ruud. Eerder deze maand werden Ruud en Olcay samen gespot in de sportschool.