Rust niet goed voor Bieber

Justin Bieber wil graag even stoppen met muziek maken. Dat heeft de zanger volgens RadarOnline aan zijn manager Scooter Braun en zijn mentor Usher laten weten.

"Justin heeft gezegd dat hij even pauze wil nemen van muziek maken en toeren. Hij klaagde dat hij bijna het hele afgelopen jaar heeft opgetreden en zo geen kans heeft gekregen om even op adem te komen", aldus een bron aan de website. "Hij wil graag de controle over zijn leven terug en niet iedere avond op een ander podium staan in een andere stad."

Volgens de insider heeft de 19-jarige zanger al plannen voor zijn nabije toekomst. Zo zou hij graag een tattooshop willen openen met zijn vader. "Ze hebben het er samen al vaak overgehad. Het is zijn droom om een soort luxe salon te openen." Het team van Justin ziet dit plan en zijn hang naar vrije tijd niet zo zitten. "Ze zijn bang dat hij uiteindelijk niks gaat doen en doorgaat met feesten. Iedereen heeft respect voor zijn beslissing om het even rustig aan te doen, maar te veel vrije tijd zorgt altijd voor problemen bij Justin. Hij heeft structuur en routine nodig."

Het popidool vluchtte na zijn recente arrestatie even naar Panama. Hij is daar samen met zijn manager en ook Usher werd er gezien.