×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Russell Brand verliefd op ex van Hugh Grant

16.09.2013 -

Russell Brand heeft weer een vrouw aan de haak geslagen. Dit keer is de ex van Hugh Grant, de Britse miljonair Jemima Khan, gevallen voor de charmes van de komiek.


Russell en Jemima werden zondagmiddag gespot in New York terwijl ze hand in hand liepen. Een paar dagen daarvoor gingen er al geruchten dat de twee een stelletje zouden zijn, maar de tortelduifjes verbergen hun liefde dus niet meer voor de buitenwereld.

Volgens de Britse Huffington Post hebben Brand en Khan elkaar twee jaar geleden leren kennen. Jemima zou Russell indertijd hebben gevraagd een artikel te schrijven voor het magazine New Statesman, waar de ex van Hugh werkzaam is als redacteur.