×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rupert Murdoch gaat trouwen met Jerry Hall

12.01.2016 -

Rupert Murdoch gaat opnieuw trouwen. Na een romance van vier maanden heeft de 84-jarige Australische mediamagnaat zich verloofd met Jerry Hall (59), een voormalig model en de ex van Mick Jagger.


Het stel maakte hun verloving bekend met een advertentie in Murdochs krant The Times. De twee zijn sinds afgelopen zomer samen, nadat ze aan elkaar werden voorgesteld door Murdochs nichtje Penny Fowler. Ze maakten hun relatie wereldkundig in oktober. Zondagavond waren ze samen bij de Golden Globes in Los Angeles.

Het wordt het vierde huwelijk voor Murdoch, die in 2013 na veertien jaar scheidde van Wendi Deng. De Amerikaanse Jerry Hall had van 1977 tot 1999 een relatie met Rolling Stones-frontman Mick Jagger, met wie ze vier kinderen kreeg. Het stel trouwde in 1990 met een ceremonie op Bali, die later ongeldig werd verklaard.