×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rupert Murdoch en Jerry Hall getrouwd

4.03.2016 -

De Australisch-Amerikaanse mediamagnaat Rupert Murdoch en het Amerikaanse fotomodel Jerry Hall zijn vrijdag in Londen getrouwd. De 84-jarige Rupert noemde zichzelf op zijn trouwdag ''de gelukkigste man van de wereld", twitterde hij.


Voor Murdoch, die in Groot-Brittannië The Times en The Sun uitgeeft, is het zijn vierde huwelijk. Actrice en fotomodel Hall is 59 en was eerder de vrouw van popster Mick Jagger, met wie ze vier kinderen heeft. Het koppel maakte in januari de verloving bekend in The Times.

De twee gaven elkaar vrijdag het jawoord in het superdeluxe Spencer House in hartje Londen. De bruid zag er volgens Britse media maar casual uit met een witte trenchcoat en platte schoenen. Murdoch kondigde na zijn jawoord op Twitter aan dat hij tien dagen offline gaat. Murdoch maakte in januari in The Times de verloving bekend.