Ruben Nicolai wordt Amerikaanse soapster

Ruben Nicolai zal binnekort op de buis verschijnen in de Amerikaanse soap As the world turns. Voor het BNN-programma Try before you die, reisde de grappenmaker af naar de set van de op één na langst lopende soapserie uit Amerika.

Ruben Nicolai kruipt voor de serie in de rol van barman Frank in het fameuze stadje Oakdale. De cabaretier zal in één scène zelfs een gesprek aangaan met één van de karakters uit de serie die gestalte geeft aan het personage van Simon Frasier.

De serie As The  World Turns trekt dagelijks in Nederland gemiddeld zo’n 800.000 kijkers en heeft voor veel beroemde acteurs als eerste opstapje naar de film- en televisiewereld gefungeerd. Grote namen als Meg Ryan, Marisa Tomei, Julianne Moore, Martin Sheen, Laury Hill en Courtney Cox hebben ooit hun opwachting gemaakt in de meerdere malen bekroonde soap. Wellicht is dit het startsein voor een Amerikaanse televisiecarrière voor Ruben?  

De aflevering van de populaire soap, waarin de ‘Lama’ een  gastrol heeft gespeeld, is vrijdag 14 maart te zien bij RTL 8.