×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruben Nicolai leerde jongleren met borstimplantaten

23.12.2016 -

Als kind van een plastisch chirurg gebruikte Ruben Nicolai vroeger siliconen om mee te jongleren.


In een dubbelinterview met Lieke van Lexmond in 100%NL Magazine komt het onderwerp schoonheid aan de orde. Ruben geeft toe dat de implantaten die bij hem thuis in een schaal lagen vaak werden gebruikt om mee over te gooien, maar vertelt ook dat er in het gezin nooit sceptisch gedaan werd over het vak van zijn pa. "Mijn vader zei dan altijd: Je hebt geen idee hoe iemand die overtuigd is van het feit dat ze te kleine borsten heeft, opziet tegen de lente, het moment dat de dikke truien uit moeten."

Lieke, die het programma Lelijke Eendjes presenteert waarin kandidaten een make-over krijgen door onder meer plastische chirurgie, ziet dat ook. "De transformatie is echt fantastisch. Ik ben keer op keer weer verbaasd wat de artsen allemaal kunnen en hoe het het leven van de deelnemers verandert."