×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

RTL stelt klaar te staan voor Barbie

16.01.2018 -

Hoewel de familie nog steeds blijft zwijgen over de hele situatie rondom Barbie, laat RTL weten klaar te staan voor de realityster mocht zij dat nodig hebben.


'Vrijdagochtend bereikte ons het bericht dat Samantha met spoed is opgenomen in het ziekenhuis. We zijn erg geschrokken van dit nieuws. We hebben contact met de familie en ze weten dat ze een beroep op ons kunnen doen indien nodig', laat de zender aan Shownieuws weten.

De uitspraak is bijzonder te noemen omdat Barbie onlangs ruzie heeft gekregen met de zender. Zij stelde dat alles uit haar programma's gescript is en dat RTL haar als 'hoer' heeft behandeld.

Vrijdag werd Samantha met loeiende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Dat mocht ze gisteren verlaten. Inmiddels is de realityster overgebracht naar een psychiatrische instelling.