×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders reageert op uitspraken ex-vriend

Roy Donders reageert op uitspraken ex-vriend
20.12.2018 -

Roy Donders vindt het jammer van zijn ex-vriend Marvin Ophof dat deze zich in de media negatief heeft uitgelaten over hun relatie. Dat laat de 'stylist van het zuiden' vanaf zijn vakantieadres in Spanje weten.


'Toen ik het hoorde dacht ik: huh!? Maar als hij daar een fijn kerstgevoel van krijgt, dan moet hij dat zelf weten. Ik vind het jammer. De afgelopen tijd heb ik genoeg ellende meegemaakt met de zaak en als ik dit er ook nog bij moet hebben, daar heb ik toch helemaal geen zin in? Marvin zegt maar lekker wat hij wil', aldus Roy aan een ochtendkrant. 

Begin december maakte Donders bekend dat zijn zaak failliet was en in septemberwas zijn relatie met Marvin op de klippen gelopen. Ophof zei deze week in Weekend dat Roys familie schuldig is aan het stuklopen van hun relatie.