Roy Donders

Roy Donders moest hotelkamer ontvluchten door aardbeving

Roy Donders is dinsdag trillend wakker geworden door de aardbeving bij het Griekse eiland Kreta. De zanger, die momenteel op het Griekse eiland Rhodos verblijft, meldt dat hij niks mankeert, maar dat alles in zijn hotelkamer op en neer ging en dat hij zelfs zijn kamer moest ontvluchten.

‘Ik ben net een beetje bekomen, ik vond dit zooo eng…’, schrijft Roy Donders op Instagram. ‘Gelukkig is er niks ergs gebeurd, maar ik werd trillend wakker vandaag en ben mijn kamer uit moeten vluchten.’ De zanger zegt het allemaal als ‘heel heftig’ te hebben ervaren. ‘Een aardbeving van 6.4 op de schaal van Richter, gelukkig zitten wij op Rhodes en viel het achteraf allemaal mee. Maar de ervaring was schokkend. Nu even bijkomen en vanavond weer een leuke show hier met Hart Voor Muziek.’

De aardbeving vond dinsdagmorgen vroeg plaats ten oosten van Kreta. Onder de zeebodem is er beving geweest met een kracht van 6.4. Volgens de Griekse autoriteiten zijn er geen slachtoffers gevallen, alleen een kerkje op het oosten van het eiland zou zijn ingestort.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen