×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders met reality-soap naar SBS

10.10.2016 -

Roy Donders komt terug met een nieuwe realityserie. De stylist van het zuiden keert terug op de Nederlandse buis met een programma bij SBS6.


Roy Donders: stylist uit het zuiden is vanaf vrijdagavond 21 oktober bij de zender te zien. De soap gaat in op een roerige periode in zijn leven. Zijn winkel ging bijna over de kop aan mislukte investeringen in zijn kledinglijn en zijn relatie met Marvin stond onder druk, maar de glitterondernemer en volkszanger heeft de ellende achter zich gelaten. En na een korte afkoelingsperiode is zijn relatie met Marvin hechter dan ooit.

Roy wil zijn zangcarrière als volkszanger nieuw leven inblazen en doorbreken als schlagerzanger in Duitsland. En hij gaat zijn stulpje in Broekhoven grondig verbouwen.