Roy Donders laat huisvrouwen zitten

Roy Donders liet het gisteren afweten. Meer dan vijftig vrouwen hadden zich in een loods in Scheveningen verzameld voor een van zijn beruchte kleding party's. Na ruim twee uur wachten was er nog steeds geen spoor van de stylist van het zuiden. De telefoon nam hij niet op en de teleurgestelde dames belden uiteindelijk uit pure wanhoop Omroep West om te vragen of zij misschien wisten waar Roy was.

Sisca Sturner en haar vriendinnen hadden zich opgemaakt voor de kleding party van Roy Donders. Ze keken reikhalzend uit naar de kans om een huispak in handen te krijgen. Sinds de lancering van zijn eigen kledinglijn, gaan zijn huispakken als warme broodjes over de toonbank. Wat een koopzuchtige avond moest worden draaide uit op een grote teleurstelling. Roy kwam niet, nam zijn telefoon niet op en een boodschap achterlaten kon ook niet.

Andre van den Bogaert, die sinds maandag zijn manager is, betreurt het incident en schrijft het toe aan een ongelukkige overdracht met zijn vorige manager. Hij heeft Sisca en haar vriendinnen inmiddels laten weten dat de onkosten voor de loods vergoed zullen worden en dat er misschien ook nog een echt huispakkie van af kan.