Roy Donders is kritiek beu

Roy Donders stopt met het organiseren van kledingparty's. De stylist van het zuiden is alle kritiek van de laatste weken beu. Zo zou hij ongeïnteresseerd overkomen op de verkoopfeestjes en bovendien huispakken leveren van slechte kwaliteit.

Volgens Roy gaat het al weken niet meer goed. 'Je staat drie avonden per week je kaak uit de kom te lachen, om het zo maar te zeggen', terwijl hij uiteindelijk met 'een hoop negativiteit' naar huis gaat. En, niet onbelangrijk: 'het levert weinig op' aldus de Brabander in RTL Boulevard.

Eerder deze maand liep een kledingparty van Roy in Rotterdam volledig uit de hand. Volgens de man des huizes gedroeg hij zich als een diva en was hij vooral druk met zijn telefoon: reden voor de Rotterdammer om de stylist letterlijk het huis uit te zetten. Roys ouders nemen het voor hem op: zij vinden het niet terecht dat hun zoon bijvoorbeeld een 'arrogante kwal' wordt genoemd door mensen die hem niet eens kennen, vindt zijn moeder.

Roys besluit om met de party's te stoppen, gaat hem niet bepaald in de koude kleren zitten. Dinsdag, na de allerlaatste party, was het huilen geblazen. "En ik heb vannacht nog een paar uur liggen huilen", aldus de Brabander.