×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes: ‘Ik voel me één met hem’

21.03.2018 -

Roxeanne Hazes geniet met volle teugen van haar eerste zwangerschap. Zo'n zwangerschap heeft natuurlijk lichamelijk nogal wat nadelen en ongemakken, maar er zitten ook behoorlijk wat positieve kanten aan, aldus Rox.


'Zwanger zijn is echt ongelofelijk mooi en leuk. Vooral wanneer mijn kleine jongen, na een drukke dag nog even denkt: 'Slapen? Echt niet! Ik ga nog lekker even veertig koprollen maken en laten zien hoe goed ik ben in karate!'. Op die manier voel ik me helemaal één met hem. Dat ga ik nog missen straks, dus geniet ik er extra van, al die bewegingen en trappen', schrijft Rox stralend op haar Instagram.

'Iets wat ik minder ga missen? De kilo's extra Rox die ik er gratis bij krijg. Gelukkig zwellen niet alleen mijn enkels, vingers en kanus op door de zwangerschap. Mijn lippen zitten ook vol vocht, winst!', vervolgt de 'zwangeres' stralend. 

Roxeanne is in verwachting van een jongetje. Het wordt het eerste kindje van de 'zwangeres' en haar vriend Erik Zwennes. 

 

Poppabear

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op