×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes en kersverse vriend laten tatoeages voor elkaar zetten

1.01.2017 -

Het is dik aan tussen Roxeanne Hazes en haar vriend Erik Zwennes. Zo dik zelfs dat de twee een tatoeage voor elkaar hebben laten zetten.


De Hazes-telg laat de tattoo's zien op Instagram. 'Ik heb mijn grote liefde ontmoet', schrijft ze over Erik in een terugblik op 2016. 

Ook Erik showt vol trots de eeuwige inkt op Instagram. Op zijn vinger staat een R., op Rox haar vinger een E. 'Je hebt mijn jaar gemaakt boef', schrijft hij. 

Pas begin december werd bekend dat Roxeanne haar relatie met Nick van Delft na 5 jaar voorbij was. Kort daarna kwam naar buiten dat ze nu verkering heeft met Erik Zwennes, die werkt bij het platenlabel waar Rox een contract heeft. 

 

Ik weet nog goed dat ik vorig jaar, rond dit tijdstip dacht: "2016 wordt mijn jaar." Na een paar tegenslagen en verdrietige momenten, heb ik me volledig gefocust op mijn muziek. Ik mocht tekenen bij het mooiste label, Top Notch. Zat bijna dagelijks in de studio om een album te maken, wat volgend jaar EINDELIJK uitgebracht gaat worden en ik mocht spelen op Lowlands. Ik heb teveel gelachen en gehuild, maar het was al met al een verdomd mooi jaar. Dit zijn de dingen die mij gelukkig maken, in a nutshell. Ik heb namelijk mijn grote liefde en beste vriend ontmoet. E, you rock my world! 2017 kan alleen nog maar mooier worden. Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en fucking veel liefde toe in het nieuwe jaar. En pas een beetje op elkaar. HAPPY NEW YEAR #2016#2017#gowithabang

Een foto die is geplaatst door Dochter Dre.