×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes dolblij met Edison

13.02.2018 -

Roxeanne Hazes is door het dolle heen na het winnen van haar eerste Edison in de nieuwe categorie Nederlandstalig. Op social media laat de zangeres weten hoe blij ze is. 'HOLY MOLY!! We hebben 'm! Ik weet even niet wat me overkomt.' Ook postte ze een kort filmpje waarop ze te zien is met haar felbegeerde prijs.


Roxeanne draagt de prijs op haar het kindje waarvan ze in verwachting is. Paul de Leeuw feliciteerde 'Rox' via Twitter en zei erbij: 'Geniet ervan, maar je kindje geen Edison noemen!'

Hazes won de Edison voor haar single In Mijn Bloed. Volgens de jury, bestaande uit muziekjournalisten en radiomakers, 'vindt Roxeanne zichzelf opnieuw uit als kwetsbare podiva, die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance'.