×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roseanne Barr in tranen tijdens aanbieden excuses

24.06.2018 -

Roseanne Barr heeft wederom haar excuses aangeboden voor de tweet die haar vorige maand haar televisieserie kostte. Dit keer ging dat gepaard met tranen. In gesprek met Rabbi Shmuley voor zijn podcast raakte ze emotioneel over het voorval.


'Ik ben veel dingen, luidruchtig enzo maar ik ben zeker niet dom', aldus Roseanne. 'Ik zou nooit met opzet donkere personen zwartmaken door te zeggen dat ze een aap zijn. Ik zou dat nooit doen en ik heb dat ook niet gedaan.'

Volgens Roseanne was haar 'rascismetweet' over Valerie Jarrett, die als adviseur voor voormalig president Barack Obama werkte, niet gemeend en al helemaal niet antisemitisch of racistisch bedoeld. In de gewraakte tweet noemde de comédienne de afro-Amerikaanse moslima Jarrett de baby van de Moslim Broederschap en Planet Of The Apes. Roseannes tweet over Jarrett maakte veel los. Zender ABC besloot direct te stoppen met de reboot van Roseanne, de televisieserie waarin de comédienne de hoofdrol vertolkte.