×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rose McGowan vertelt verkrachtingsverhaal om in actie te komen tegen Trump

15.10.2016 -

De 43-jarige actrice Rose McGowan is ooit verkracht door een studiobaas. Rose doet haar verhaal op Twitter om in actie te komen tegen Donald Trump.


Rose doet haar verhaal in het teken van de hashtag #WhyWomenDontReport (waarom vrouwen geen aangifte doen). Ze treedt nu naar buiten in een poging presidentskandidaat Donald Trump, die wordt beschuldigd van seksueel misbruik, uit het Witte Huis te houden.

In een serie van tweets geeft Rose meerdere redenen waarom zij geen aangifte heeft gedaan tegen haar verkrachter. 'Een advocate zei tegen mij dat ik de zaak tegen de studiobaas nooit zou winnen omdat ik een seksscène in een film heb gedaan', twitterde McGowan. 'Het is een publiek geheim in Hollywood en bij de media. Zij hebben mij vernedert terwijl ze mijn verkrachter hebben bewierookt.

Tot slot zegt de Charmed-ster kwaad dat het eens tijd wordt voor een beetje eerlijkheid in deze wereld.