×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rose Bertram was bij Kim Kardashian vlak voor overval

17.01.2018 -

Rose Bertram, de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel, had met Kim Kardashian afgesproken op de avond dat de realityster in haar appartement in Parijs overvallen werd.


'Ik was erbij toen haar zussen het bewuste telefoontje kregen dat Kim was overvallen. Eerder op de avond waren we bij Kim geweest en daarna ben ik uitgegaan met Kourtney, Kendall en vriendinnen', aldus de 23-jarige Bertram in Grazia over de bewuste avond.

In eerste instantie dachten zij dat het een grap was: 'Haar zussen moesten met spoed terug naar het appartement, en wij zijn gevolgd. In de auto hoorde ik dat Kim echt overvallen was'.

Bertram hoort nog regelmatig dat mensen niet geloven dat de overval is verzonnen voor de media-aandacht. Volgens het model is dat onzin: 'Ik heb van dichtbij gezien hoe heftig het allemaal was en hoe erg Kim is geschrokken'.

Het model, dat samen met Van der Wiel een kindje verwacht, vreesde daarna nog ten onrechte als mogelijke betrokkene bij de overval te worden gezien: 'Ze kende mij helemaal niet zo goed en ik was die avond als een van de laatsten in haar appartement geweest. Wat als de politie zou vragen: wie was dat meisje eigenlijk?'

Later heeft Bertram nog de mogelijkheid gehad om met Kim te praten over de avond: 'Ze vertelde me hoe bang ze was geweest en ik vertelde haar mijn verhaal. Ik ben zelf namelijk ook twee keer overvallen'.

Tijdens de roof in oktober 2016 werd Kardashian onder schot gehouden op haar hotelkamer in Parijs. De dieven namen 10 miljoen dollar aan juwelen mee.