Ronnie Flex probeert relatie Famke Louise te redden

Een paar dagen geleden deelde Ronnie Flex een tekst die niets aan de verbeelding overliet en de geruchten over een eventuele relatiebreuk kwamen al snel op gang. Maar nu lijkt het erop dat Ronnie Flex spijt heeft en zijn relatie met Famke Louise probeert te lijmen.

Op Instagram deelt Famke Louise namelijk een foto van een grote bos bloemen, die ze gekregen heeft van Ronnie Flex. Wie goed kijkt, ziet dat er ook een kaartje aan de bos bloemen hangt met daarop de tekst: 'Ik mis je heel erg, ik wou ook blauwe M&M's mee sturen, maar die breng ik nog'. 

Ronnie deelde afgelopen vrijdag opvallende berichten op zijn Instagram Stories: 'Je kunt een bitch niet vertrouwen, want ze doet het met iedereen.' Ook schreef hij dat hij niet verliefd kan zijn op een 'thottie', straattaal voor slet. En daarbovenop zouden ze twee elkaar ook niet meer volgens. Het management van beiden liet al snel weten dat het 'een storm in een glas water' was. Ronnie zou na Vrienden van Amstel Live muziek aan het luisteren zijn met vrienden en plaatste de tekst in een aangeschoten bui.

Met deze grote bos bloemen lijkt het erop dat de storm is gaan liggen tussen de twee.