×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronnie Flex’ afkicken gaat goed

24.01.2018 -

Ronnie Flex zit inmiddels drie dagen binnen de muren van een afkickkliniek om van zijn wietverslaving af te komen. Vandaag laat de rapper weten dat het langzaam maar zeker de goede kant op gaat.


'Dag drie. Mijn psycholoog zei me net dat ik al ben veranderd en dat hij trots op me is', schrijft Ronnie trots op zijn Twitter. Ook mocht hij even naar buiten om een frisse neus te halen. De rapper heeft zich vrijwillig laten opnemen in een privékliniek om van zijn wietverslaving af te komen.  

'Dat beseffen mensen zich soms niet. Artiesten en topsporters worden altijd bekritiseerd om van alles. Maar wij zijn wel degene die hoop kunnen brengen in de ogen van de minder bedeelden en de zwakkeren. Vergeet dat niet, dat is één van de mooiste functies', aldus Ronnie.