×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronn Moss uit eigen band Player gegooid

16.07.2018 -

Acteur en zanger Ronn Moss, wereldberoemd vanwege zijn rol van Ridge Forrester in The Bold & The Beautiful, is onlangs uit de band Player gezet. Moss was zanger en bassist in de rockband die hij ruim 40 jaar geleden samen met zijn goede vriend en gitarist Peter Beckett oprichtte, en waarmee ze de nummer 1-hit Baby Come Back scoorden.


Ondanks de acteercarrière is de band altijd blijven bestaan. In een landelijke ochtendkrant legt hij uit waarom hij de band moest verlaten. 'Peter en ik zijn veertig jaar vrienden en bandleden geweest, maar ineens wilde hij zonder mij verder. Hij deelde me mee dat ik niet meer welkom was bij Player, alles was voortaan van hem. Zo werkt dat natuurlijk niet, het laatste woord is hier ook nog niet over gezegd. Ik ben er tegen wil en dank uitgeschopt. Het voelt verschrikkelijk om zo verraden te worden door iemand die in beslag wordt genomen door hebzucht en jaloezie. Ik heb ontzettend veel voor Peter gedaan en hem altijd als een echte vriend behandeld. Dit voelt als een mes in mijn rug.'

Bij de pakken neerzitten doet Moss niet. Hij gaat solo verder en tourt na de zomer langs podia in Nederland en België met Ronn Moss & Friends. Oud-Player bandmaat Jawn Star en een aantal Belgische muzikanten ondersteunen hem daarin. 'We brengen covers van mijn lievelingsliedjes, maar ook veel eigen geschreven nummers,’ belooft Moss.