×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronald de Boer wint Superstar Chef

13.06.2018 -

Ruim een half miljoen kijkers zagen Ronald de Boer dinsdagavond de finale van Superstar Chef winnen. In de slotaflevering van het kookprogramma van RTL 4 nam De Boer het op tegen actrice Jelka van Houten.


De finalisten moesten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Ronald de Boer, die tijdens de competitie werd begeleid door chef-kok Jaimie van Heije, won de titel. Het programma staat op de twintigste plek van best bekeken televisieprogramma's van de dinsdagavond.

De meeste kijkers stemden af op het NOS Journaal (1,5 miljoen). Op de tweede plaats in de Top 25 van Stichting Kijkonderzoek staat de door Oranje gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije. Bijna 1,1 miljoen kijkers zagen Lieke Martens het enige doelpunt in de wedstrijd scoren. Op de derde plaats staat het RTL Nieuws met 979.000 kijkers.