Ron weg uit Is This Love?

De singles in de reallife-liefdessoap Is This Love? nemen zaterdag afscheid van Ron. Hij verlaat hoogstwaarschijnlijk de villa met vriendin Daisy. Dit staat op de app van het SBS6-programma, waarop ook de livestreams zijn te zien van de brunch met de wederzijdse schoonouders. Ron is de eerste die de villa in Vinkeveen na vijf dates verliefd verlaat.

Ron is ervan overtuigd de liefde van zijn leven te hebben gevonden en neemt het risico. Zaterdag komt de familie van Daisy langs om te brunchen en om kennis te maken met hun toekomstige schoonzoon.

De 26-jarige Ron uit Lutjebroek was een maand geleden tijdens de start van het realityprogramma ook al haantje de voorste door als eerste een date te regelen, al waren zijn eerste dates geen succes. Bij aanvang van het programma liet hij weten op zoek te gaan naar 'een spontane, aantrekkelijke en gezellige vrouw'. Verder dan wat scharrels in het dorp en een relatie van vier weken is Ron niet gekomen. De timmerman ging in oktober weloverwogen de villa in om zich fulltime op het vinden van de ware te storten. ''Ik heb nu de tijd om ervoor te gaan'', zei Ron.