×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy Monteiro zwaar gecrasht

Romy Monteiro zwaar gecrasht
19.05.2019 -

Na een zware crash, waarbij haar auto enkele malen over de kop zou zijn geslagen, is Romy Monteiro afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze deed mee aan de Jumbo Racedagen in Zandvoort.


Volgens omstanders sloeg Romy meerder keren over de kop met haar auto en waren hulpdiensten bijna een kwartier met haar bezig, voordat ze op een plank in een ambulance on worden getild en werd afgevoerd. Volgens omstanders klaagde zij over pijn in haar nek.Romy deed mee met de Ladies GT Race. Het ongeluk gebeurde in de Arie Luyendijkbocht. De race werd na het ongeval afgelast.

Op vrijdag was Sandra Schuurhof al betrokken bij een serieuze crash toen er een oefenrondje werd gereden. Zij gaf later echter aan gewoon weer van start te gaan.