Robin Thicke wil vrouw terug

Robin Thicke heeft begin deze week dan wel bekendgemaakt dat hij gaat scheiden, maar dat wil niet zeggen dat hij zijn vrouw Paula Patton zomaar laat gaan. Volgens TMZ doet de zanger er alles aan om een tweede kans te krijgen van zijn vrouw.

Bronnen vertellen dat Robin zijn huwelijk heel graag wil redden. Afgelopen weekend cancelde de zanger wat optredens, maar donderdag gaat hij weer aan het werk. Hij heeft dan een optreden in Washington D.C. Thicke zou hebben besloten dat hij na de show niet de stad ingaat om uit te gaan. Hij wil daarmee aan zijn ex laten zien dat hij kan veranderen en dat hij een goede partner wil zijn.

Robin zou zich ook zorgen maken om zijn zoon. De website schrijft dat de zanger niet wil dat het jongetje opgroeit op twee verschillende plekken.

Eerder gingen er al geruchten dat de scheiding het idee was van Patton. De Blurred Lines-zanger (36) en de 38-jarige actrice waren sinds 2005 getrouwd en kregen in april 2010 zoon Julian Fuego. In een verklaring lieten de twee maandag weten altijd van elkaar te blijven houden en als vrienden uit elkaar te zijn gegaan.