×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robin Martens wordt de nieuwe Powerpuff Girl

28.06.2018 -

Robin Martens mag zich voortaan een Powerpuff Girl noemen. De voormalig GTST-actrice is in augustus als Bliss te horen in een speciale aflevering van de Cartoon Network-kinderserie.


Bliss was vorig jaar al op Cartoon Network te zien als de oudere zus van Blossom, Bubbles en Buttercup. In augustus komt ze terug uit de ruimte om haar zusjes te helpen met het verslaan van een losgeslagen dodelijke alien in Townsville. De superhelden moet dit voor elkaar zien te krijgen voordat het schoolfeest begint. Voormalig soapie Robin zegt in een verklaring het een grote eer te vinden om de stem van Bliss te mogen inspreken. 'Bliss is heel slim en krachtig, waardoor ik mij goed in haar kan inleven’, zegt Martens.

The Powerpuff Girls is een Emmy-award winnende tv-animatieserie en bestaat al bijna twintig jaar.