×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robin Martens moest GTST gedwongen verlaten

14.12.2017 -

Robin Martens (25) heeft woensdag verteld dat ze gedwongen uit Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) moest stappen. Ze is door de makers uit de serie geschreven. De actrice speelde gedurende 7,5 jaar de rol van Rikki de Jong in de soapserie van RTL.


Over de reden voor het verwijderen het karakter Rikki kon de actrice weinig onthullen. 'Toen ik hoorde dat ik uit de serie was geschreven dacht ik Huh? Het nieuws kwam onverwacht, ik ben daar wel even verdrietig om geweest', zei ze tegen RTL-Boulevard

De laatste aflevering waarin Robin te zien is zal op donderdag 21 december worden uitgezonden. De actrice en danseres hoeft daarna bepaald niet stil te zitten. Vanaf januari gaat ze samen met haar goede vriendin Cillie Rigters een eigen YouTube-kanaal beginnen.

In het introfilmpje zitten Robin en Cillie samen in de auto en stellen ze zichzelf eerst voor. Daarna vertellen de dames iets meer over de inhoudt van hun vlogs. 'We gaan het hebben over onze gezamenlijke avonturen. Maar we hebben al zoveel beeld van ons samen, dat we daar eerst een filmpje van gaan maken.'