×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robert Wolders overleden

15.07.2018 -

Voormalig acteur Robert Wolders is overleden. De geboren Rotterdammer, die carrière maakte in Amerika, is vooral bekend als de laatste levensgezel van actrice Audrey Hepburn.


Wolders overleed donderdag op 81-jarige leeftijd, meldt The Hollywood Reporter op basis van de Audrey Hepburn Children's Fund. De familie wil verder geen details over zijn overlijden kwijt. Wolders was lid van de raad van bestuur van het fonds.

Als acteur had Wolders onder meer rolletjes in series als Flipper, Laredo, The Man from U.N.C.L.E., Bewitched en The Mary Tyler Moore Show. Nadat hij in 1975 met actrice Merle Oberon trouwde stopte Wolders met acteren. Na haar dood was hij ruim dertien jaar samen met Audrey Hepburn, die stierf in 1993. Daarna had hij relaties met Leslie Caron en Henry Fonda's weduwe Shirlee.