×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robert Doornbos zwaargewond

12.09.2014 -

Robert Doornbos is zwaargewond geraakt bij een scooterongeluk met zijn vrouw Chantal Bles. De voormalig Formule 1-coureur reed vorig weekend over een scheve stoeptegel, waarna ze samen over de kop gingen. Ze droegen geen helm.


''We reden nog geen 20 kilometer per uur over een losse stoeptegel'', vertelde de styliste vrijdag in de uitzending van RTL Boulevard. Zij brak een vinger en kwam er met schrammen vanaf. ''Robert heeft een flinke klap gemaakt. Hij heeft hele dikke ogen en zijn kaak is op verschillende plekken gebroken. Negen kiezen en tanden zaten los, zijn gespleten of lagen eruit. Zenuwen lagen eruit en dan heeft hij nog aan beide oren een scheur in zijn oorbuis. Ik was in shock, het doet me gewoon pijn om hem zo te zien.''