Robbie Williams wil terug naar Amerika

Robbie Williams is van plan terug te keren naar de Verenigde Staten om zijn vrouw Ayda een plezier te doen.

Het koppel kwam in 2012 kort voor de geboorte van hun dochter Teddy in Londen wonen. Robbie heeft het erg naar zijn zin in de Britse hoofdstad, waar ze een huis kochten van ruim 20 miljoen euro. Volgens Daily Star heeft Ayda haar man echter overgehaald om terug te verhuizen naar Los Angeles.

De familie overwinterde de afgelopen vier maanden in hun huis in Beverly Hills, waar ze genoten van bergwandelingen, het strand en het zonnige weer. Ayda (34) is geboren in Turkije, maar groeide op in Hollywood. Een bron van Daily Star zegt dat Ayda akkoord ging met een proefjaar in Londen. ''Robbie is gelukkig in elk land, maar dat geldt niet voor Ayda. Ze vindt het klimaat in Los Angeles beter dan de aanhoudende Engelse kou en regen. Maar het was niet alleen het weer dat ze mist. Ze heeft haar hele leven in LA gewoond en de meeste van haar vrienden wonen daar. Ze miste haar vrienden.''

Robbie hoopte echter dat Teddy Brits onderwijs zou kunnen genieten. Volgens hem zouden er veel te veel idioten zitten op de scholen van Los Angeles. De 40-jarige zanger bereidt zich momenteel voor op zijn Swing Tour Live. Bovendien heeft hij van Gary Barlow een deadline opgelegd gekregen. Gary wil voor eind mei weten of Robbie zich weer aansluit bij Take That.