×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams weer back on track

25.10.2017 -

Robbie Williams pakt zijn leven weer op nadat hij vijf weken op de Intensive Care heeft gelegen vanwege 'een ziekte'.


'Ik voel me op dit moment super goed. Ik ben net vijf weken aan het herstellen geweest van een ziekte die helaas begon aan het einde van mijn tour. Hierdoor heb ik Rusland over moeten slaan, waar ik nog steeds ontzettend van baal', legt hij uit in de dank-video die de zanger vandaag online heeft gezet.

'Ik heb al jullie beterschapswensen ontvangen en die betekenen allemaal, stuk voor stuk, ontzettend veel voor me', vervolgt hij geëmotioneerd.

'Ik ben nu veganistisch geworden, behalve op zondag want dat is mijn cheatdag. Ik doe elke dag aan yoga en pilatus en zorg gewoon goed voor mezelf. Ik hou van jullie en bedankt voor alle positiviteit. Ik kom terug, beter dan ooit!', besluit de zanger. Laten we hopen dat hij snel weer helemaal herstelt is!