Robbie Williams liet haar transplanteren

Robbie Williams heeft een haartransplantatie ondergaan toen hij in Los Angeles woonde. Niet omdat hij dat dringend nodig had, maar omdat hij zich verveelde. Dat vertelt hij vrijdagavond tijdens de Graham Norton Show, weet Mirror.

Robbie zegt tijdens de show: “Ik heb lang in LA gewoond. Ze zeggen wel eens ‘als je lang genoeg bij de kapper zit neem je vanzelf een nieuw kapsel’. Nou, als je lang genoeg in LA woont, ga je uiteindelijk onder het mes bij de plastisch chirurg. Ik heb mijn haar laten doen en ik had het niet eens nodig, dat is het rare. Ik verveelde me.”

De 39-jarige popster legt ook uit waarom zijn gezin en hij na een paar jaar in de VS terug zijn verhuisd naar Engeland. “Teddy werd 13 maanden geleden geboren en ik kreeg ineens heimwee naar Engeland. Ik wil dat mijn dochter later het Britse gevoel voor ironie snapt.”

Robbie vindt het heerlijk om weer op het podium te staan. “Ik heb drie jaar niks uitgevoerd en daarna heeft het twee jaar geduurd voordat ik weer genoeg zelfvertrouwen had om mijn werk te doen. En nu ben ik verslaafd aan toeren en shows geven.”