Robbie Williams

Robbie Williams keert terug naar Engeland

Robbie Williams en zijn gezin zijn van plan terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk. Hun herenhuis in Zwitserland van 24 miljoen pond (bijna 29 miljoen euro), waar de 48-jarige zanger met zijn vrouw Ayda en hun vier kinderen sinds 2020 wonen, gaat in de verkoop, meldt The Sun.

Het leven in Zwitserland zou niet goed meer bevallen, vertelt een bron aan de krant. De voormalig Take That-zanger en zijn gezin zouden aanvankelijk, middenin de coronapandemie, hebben genoten van de rust en het andere levenstempo in de Zwitserse Alpen maar zouden nu “verveeld” zijn en terug willen verhuizen naar Londen. Daar bezit Williams nog een huis dat voorheen van regisseur Michael Winner was.

Robbie heeft nog huizen in Beverly Hills en Londen

In maart liet de zanger nog weten “dakloos” te zijn nadat hij al hun huizen had verkocht. Zo zouden ze hun villa in Los Angeles voor 41 miljoen euro hebben verkocht aan collega-zanger Drake. Volgens The Sun hebben ze niet al hun eigendommen van de hand gedaan en hielden ze hun huizen in Beverly Hills en in Londen al die tijd aan.

Williams (48) en zijn vrouw Ayda (42) hebben vier kinderen: Theodora (9), Charlton (7), Colette (3) en Beau (2).