×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Trip wegens prostaatkanker tijdelijk niet op tv en radio

Rob Trip wegens prostaatkanker tijdelijk niet op tv en radio
11.03.2019 -

Bij NOS-presentator Rob Trip is prostaatkanker geconstateerd. Hij wordt daar de komende tijd voor behandeld. Om die reden zal hij de komende tijd niet op radio en televisie te horen en te zien zijn. Dat heeft de NOS maandag bekendgemaakt.


De omroep meldt dat Trip zeker terugkomt, maar dat niet bekend is wanneer. Hij zal in ieder geval af moeten zien van de presentatie van twee grote programma’s in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen: het NOS Slotdebat en de NOS Uitslagenavond op 19 en 20 maart.

De NOS maakt op een later moment bekend wie Trip gaat vervangen. Het 59-jarige NOS-gezicht is vooral bekend als presentator van het NOS Journaal en Met het Oog Op Morgen.