×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Stenders weg bij 3FM

1.06.2015 -

Rob Stenders is per augustus niet meer te horen op 3FM. Dat blijkt uit de nieuwe programmering die 3FM maandag heeft vrijgegeven.


Een woordvoerster laat weten dat Rob op eigen verzoek niet meer te horen is op de zender. "Hij heeft al een eerste stap gezet naar Radio 2 en de verwachting is dat dat zal uitbreiden.''
3FM maakte verder bekend dat Timur Perlin en Rámon Verkoeijen vanaf augustus op doordeweekse dagen de lunchshow presenteren. Ze nemen het stokje over van Gerard Ekdom, die naar Radio 2 verhuist. Verder komt er een nieuwe avondshow op de vrijdag, met Giel Beelen en nieuwkomer Eva Koreman. In de weekenden biedt de zender meer plek aan nieuw talent.