×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Rob Kardashian is helemaal niet de vader van Blac Chyna’s baby’

16.09.2016 -

Een nieuwe Kardashian-rel lijkt op komst. Rob Kardashian is helemaal niet de vader van de baby van Blac Chyna.


Tenminste, dat beweert RadarOnline. Volgens een ingewijde had de 28-jarige Blac Chyna in het geheim een relatie met Glee-ster Pilot Jones. Radar claimt ook foto's te hebben ingezien waar Chyna en Jones intiem zijn te zien.

'Ze zijn zeker goede vrienden en kennen elkaar al een tijdje', aldus de woordvoerder van Pilot Jones. Chyna en Jones werden in maart nog samen gezien op stap. In april kondigde Chyna aan een verloofd te zijn met Rob Kardashian en in mei maakte het stel bekend een kindje te verwachten.

Bronnen beweren echter dat Chyna de laatste tijd regelmatig berichtjes stuurt aan Jones. 'Als dat kindje wordt geboren is het bruin! De waarheid komt altijd uit. Pilot is de vader', aldus een ingewijde. Model Blac Chyna is uitgerekend in oktober.