Rob Geus wil niet stoppen

Rob Geus is binnenkort weer te zien in een nieuw seizoen Red Mijn Vakantie. En wat hem betreft zal dat niet het laatste seizoen zijn. "Mijn houdbaarheidsdatum is nog niet bereikt."

Volgens Geus zitten mensen nog steeds op hem en het programma te wachten. "Het is heel herkenbaar en het kan iedereen overkomen", zegt hij in Metro. "Een slecht buffet, een smerige badkamer, iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Wij kunnen middels het programma mensen helpen, maar ook laten we zien waar je op moet letten."

Naast Red Mijn Vakantie is Geus druk bezig met SBS om te kijken of ze een nieuw programma kunnen maken. "Dat moet dan begin volgend jaar op de buis komen. Hoe dat eruit gaat zien, daar denken we nog over na. Maar het moet iets zijn dat bij me past."

Geus is dan voorlopig ook nog niet klaar. "In 2002, toen ik begon, tekende ik voor twee jaar. Het is nu 2014, maar ik heb er nog steeds heel veel plezier in. Zoals ik er nu over denk, wil ik dit nog een jaar of vier, vijf doen. Ik wil niet tot mijn pensioen op tv."