×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Geus had twijfels bij ivf-traject

28.04.2017 -

Rob Geus is dolblij dat hij weer vader wordt, maar heeft de afgelopen jaren meermaals getwijfeld over het ivf-traject dat hij en zijn vrouw Suzanne doorliepen.


“Die hormonen, dat prikken. Ja, dan zat ik dat zo eens te bekijken en dacht ik: nou, hoe ver gaan we?”, vertelt Rob aan RTL Boulevard. Hij liet de keuze aan Suzanne. “En zij wilde het zo enorm graag.” Rob en Suzanne, die in juli 2015 trouwden, moesten jaren wachten. “Het kind had al op de basisschool kunnen zitten.”

Begin november moet hun kleine het levenslicht zien. Rob heeft al een negenjarige dochter, Esmee, uit zijn eerste huwelijk. Zij vindt het “heel leuk”, maar ook “spannend” grote zus te worden.