×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob de Nijs wekenlang op bed na val

Rob de Nijs wekenlang op bed na val
22.12.2018 -

Rob de Nijs heeft acht weken op bed moeten liggen vanwege een valpartij na een optreden in België. Hoewel de 75-jarige zanger drie breuken opliep bij de val, wilde hij eerst nog gewoon naar huis gaan. Een ambulance bellen 'kwam gewoon niet' in hem op.


De valpartij vond op 13 oktober plaats in het Belgische Alsemberg. De Nijs liep na een optreden terug naar zijn auto, toen hij werd aangesproken door een groepje fans. 'Dat mag natuurlijk', zegt de zanger, 'maar in mijn poging te gaan poseren miste ik een trede van de schouwburgtrap en daar lag ik.'

De Nijs toonde zich een taaie en wilde eerst gewoon naar huis gaan, maar besloot in overleg met zijn chauffeur na een lange rit – vanuit België richting zijn woonplaats in Gelderland – om toch maar een bezoek te brengen aan het ziekenhuis. Daar werd de diagnose gesteld: een gebroken enkel, gebroken kuitbeen en gebroken pink.

Acht weken moest de zanger vervolgens in bed blijven. Nu is De Nijs weer hersteld – net op tijd voor een reeks concerten en zijn eigen verjaardag, op 26 december.