×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rita Ora laat tatoeage zetten bij Henk Schiffmacher

Rita Ora laat tatoeage zetten bij Henk Schiffmacher
4.05.2019 -

Henk Schiffmacher heeft opnieuw een bekende artiest over de vloer gehad: ditmaal ontving de tatoeëerder Rita Ora. Ze zocht hem vrijdag na haar concert in Utrecht op.


‘Na het afsluiten van mijn Europese tournee was het bezoeken van de legendarische Henk het enige juiste om te doen’, schrijft Rita bij een reeks foto’s van de tattoosessie op Instagram onder de hashtag #HankyPanky. Op de beelden is te zien dat de Britse zangeres een tatoeage op haar rug en op haar vingers krijgt.

Ook Henks vrouw Louise deelde op Instagram een foto van het bezoek. Het was hartstikke gezellig met Rita Ora, zo bleek. ‘Veel lol gehad. Om 02.00 uur ’s nachts tatoeëren met wodka en bier.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

After closing out my European tour it was only right to go to the legend that is HENK @tattoomuseum #HankyPanky

Een bericht gedeeld door RITA ORA (@ritaora) op