×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ring Ariana Grande kostte 80.000 euro!

13.06.2018 -

De kersverse verloofde van Ariana Grande heeft aardig in de buidel getast voor de ring die hij haar gaf. De juwelier van Pete Davidson heeft verklapt dat de comedian 93.000 dollar (bijna 80.000 euro) neerlegde voor het sieraad.


De edelsmit vertelt dat Pete eind vorige maand bij hem aanklopte voor een ring, rond de tijd dat de eerste berichten dat Ariana en Pete überhaupt aan het daten waren verschenen. 'Hij zei me niet voor wie het was, alleen dat het nog een geheim was', aldus de juwelier aan E!

De comedian nam deze week nog een grote stap. Hij liet de tatoeage die hij op zijn onderarm had staan van ex Cazzie David bedekken met een andere tattoo. Pete en de dochter van Larry David hadden een paar jaar een knipperlichtrelatie, die eerder van dit voorjaar op de klippen liep. Ariana maakte begin mei bekend dat ze na twee jaar daten niet meer met rapper Mac Miller was.